Berichten over, frisse huid geschreven door beauxx. Frisse huid, hoe bereik ik een stevige, strakke huid? Om een jeugdige en frisse huid te houden, heeft de huid zuurstof nodig. De dagcrème verstevigt de huid en laat de huid stralen door een frisse, gezonde teint. Om te zien wat er gebeurt want in een paar minuten krijgt jouw huid een frisse uitstralingen en open blik en kun jij stralend de dag., frisse huid. Lichaamsreiniging voor een frisse huid helpt de huid jong en elastisch te houden.

frisse huid

Ik merk dat ik er in mijn hoofd al een hele tijd mee bezig ben. Ik heb me weer verdiept in de wratten mode en de trends, maar wat ik nóg belangrijker vind: hoe kan ik mijn klanten meer zelfvertrouwen geven? Wellicht heb je de blog gelezen over de juiste haarkleur? Nou, ik heb me weer laten bijscholen door Max Eli (ja, de kapper van Jennifer Lopez omdat wij ook met de producten werken van j beverly hills, waar Jennifer en vele bekende filmacteurs een hele grote fan van zijn. J beverly hills is ontwikkeld door juan juan, een bekend en gerespecteerd stylist in de Amerikaanse entertainmentindustrie en tevens oprichter van de juan juan Salon in beverly hills. Acteurs en actrices als Kim Basinger, robert de niro, hilary Swank, john Travolta, sandra bullock, uma Thurman, kevin Bacon brad Pitt behoren tot zijn clientèle. J beverly hills biedt een luxe, compleet concept voor de professionele salons en haar cliënten. De lijn bestaat uit een compact, maar zeer compleet assortiment reinigings-, verzorgings-, styling- en finishingproducten. Een speciale lijn voor mannen en een kleurlijn met maar liefst 88 kleuren. Alle producten bevatten hoogwaardige botanische ingrediënten en etherische oliën, zoals: Argan olie en Aloë vera.

frisse huid

Frisse huid - blog beauxx


Een baby gekregen, hallo allemaal, hebben jullie ook zo genoten van de zomer? Zoals jullie weten heb ik wel een hele lange vakantie gehad. Na een roerige zwangerschap ben ik bevallen van een gezonde zoon: dayne. Samen met mijn man en twee zonen heb ik genoten van mijn nieuwe dieet gezin. Toch wordt het tijd om de flessen en de luiers te gaan delen met de oppas. Ik ga weer werken in de kapsalon! Wat heb ik dat gemist, ondanks de fijne tijd thuis. Ik ben er weer, wat een heerlijk gevoel is dat.

Gezichtsreiniger - gezichtsverzorging voor een gezonde


Een krachtig anti-oxidant complex met breed spectrum vult de anti-oxidant reserves van de huid aan en ondersteunt het huideigen verdedigingssyteem tegen vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Het resultaat: een frisse en stralende huid. De verpakkingen, hoe budgetvriendelijk deze lijn ook is, Kruidvat heeft tot mijn groot genoegen niet bezuinigd op de verpakkingen. Zowel de dag- als nachtcrème zijn verpakt in luchtdichte pompflacons. Dit is handig, hygiënisch, maar voorkomt ook dat de werkzame ingrediënten oxideren en hun werking verliezen. De face mist is verpakt in een slanke sprayflacon van 75ml en kan dus gemakkelijk worden meegenomen naar kantoor. Het masker is verpakt in 4 capsules van 8 ml, geschikt voor eenmalig gebruik. Dit vind ik ook erg handig en hygiënisch.

frisse huid

En is dit niet allemaal wat overdreven? Milieuvervuiling is toch alleen zo erg in China, waar ze met mondkapjes lopen? Precies wat ik dacht, maar ook in Europa (en dus ook nederland) is het helaas niet al te best gesteld met de lucht. Meer dan 90 van de bewoners van Europese steden leeft in gevaarlijke lucht en ademt die dus ook. Onze huid is ons grootste orgaan en het beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het is de eerste barrière die eventuele vervuiling zou moeten tegenhouden. Maar de luchtvervuiling beschadigt de natuurlijke bescherming van onze huid, waardoor we er niet alleen meer aan worden blootgesteld, maar onze huid lijkt hierdoor ook sneller ouder, oogt doffer en minder stralend.

Om je huid zo goed mogelijk tegen de effecten van milieuvervuiling te beschermen (vrije radicalen) is het belangrijk om skincare te gebruiken die de natuurlijke beschermingsbarrière van onze huid versterkt. Dit lukt met krachtige anti-oxidanten en natuurlijk een goede spf. De belofte, de nieuwe Kruidvat skin Science daily defense lijn speelt in op deze steeds groter wordende problemen. Anno 2018 werkt het grootste gedeelte van de mensen immers met smartphones, tablets en computerbeeldschermen. En als ze er niet mee werken, gebruiken ze de blauwe schermpjes wel in hun vrije tijd. De daily defense lijn bestaat uit 4 producten die de zichtbare en de onzichtbare schade aan de huid als gevolg van lucht- en lichtvervuiling beloven tegen te gaan. Innovatieve fruitzuren anti-pollution Technology met spf20 versterkt de natuurlijke weerstand van de huid en creëert hiermee een onzichtbaar schild dat bescherming biedt tegen binnendringen van schadelijke verontreinigende deeltjes in het milieu, uv- en ir-straling.

Frisse uitstraling websites and posts on frisse

Nu ben ik als blogger genoodzaakt om achter een scherm werken (net zoals iedereen die met computers werkt dus om de schade zo veel mogelijk te beperken kan ik het beste een voedende crème gebruiken met een goede spf en tree een anti-oxidanten complex. Ook als ik de hele dag binnen achter mijn laptopje werk en de zon dus niet. Het probleem: milieuvervuiling, het houdt niet op, niet vanzelf want naast het blauwe licht zijn er nog meer factoren waardoor onze huid sneller kan verouderen, waaronder het milieu. Hmmm lekker, even weg van dat blauwe scherm en wandelen in de buitenlucht! Denk je misschien na het lezen van bovenstaande tekst. Nou, ook dan moet je je huid goed beschermen want fijn stof, grote koolstofdeeltjes, vervuilende metalen en gassen dringen gedurende de dag de huid en je lichaam. Ze veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie. Zelfs binnenshuis komt deze vervuiling voor. Zijn we dan nergens meer veilig?

frisse huid

Vale huid, skincare webshop

Dit resulteert in overmatige aanmaak van pigment, vergrote poriën en onderhuidse ontstekingen. Het meest verontrustende is dat het blauwe licht dus schade veroorzaakt die met het blote oog niet te zien. Nóg niet, in elk geval. Dus wat kunnen we hier aan doen? Allereerst minderen met al die blauwe schermpjes. Dat is natuurlijk ook veel socialer en gezelliger, maar het is dus ook nog eens beter voor je huid. Op de meeste smartphones is een functie aanwezig om blauw licht te veranderen naar oranje licht, wat vooral in de avonduurtjes beter schijnt te zijn, ijsselstein maar dat je dus ook overdag kunt inschakelen. En als laatste bestaan er zogeheten anti blue light screen protectors die je over je telefoon kunt plakken en die ons zouden moeten beschermen tegen blauw licht.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zelf zit ik zon 10 uur per dag achter mijn laptop en ben ik zeker zon 2 uur per dag naar het scherm van mijn telefoontje aan het staren. Onderzoek heeft aangetoond dat millenials gemiddeld zon 157 keer per dag naar hun telefoontje grijpen. Ik denk dat we onbewust langer naar een blauw schermpje zitten te turen dan we in eerste instantie denken. Ik word in elk geval minstens 12 uur per dag blootgesteld aan blauw licht, ook wel. High Energy Visible Light (HEV) genoemd, wat volgens onderzoekers dus gelijk staat aan 12 uur vol in de zon zitten. Holy moly dat is even schrikken. Maar waarom heb jij dan nog geen gerimpeld, uitgezakt gezicht, sereen? Dat vroeg ik me dus ook af, zeker gezien het aantal uren advies dat ik achter een schermpje doorbreng had ik er nu al lang als iemand van 80 moeten uitzien. Volgens huidexpert Lesley reynolds van de harley street skin Clinic ligt dit aan het feit dat blauw licht dieper in de huid gaat dan uv-straling. .

Hashtag # huid na Twitteru

Sinds vorige week ligt er een nieuwe huidverzorgingslijn in de Kruidvat, skin Science daily defense. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om niet alleen luchtvervuiling, maar ook de vervuiling van diverse soorten licht en engels straling tegen te gaan, afkomstig van onze smartphones, tablets en smartphones. Maar is blauw licht van onze geliefde apparaatjes dan écht zo schadelijk voor onze huid? Het probleem: blauw licht, heeft onze huid daadwerkelijk last van luchtvervuiling, licht en straling? Vraag je je nu misschien. Helaas wel, volgens dermatologen en researchers. . Gachon University beweren dat het blauwe licht (van bijvoorbeeld onze smartphone, tablets en laptop) schadelijk is voor onze huid en op den duur kan leiden tot snellere huidveroudering. Sterker nog, hun onderzoek heeft aangetoond dat blauw licht net zo schadelijk is voor onze huid als uv-straling afkomstig van de zon.

Frisse huid
Rated 4/5 based on 475 reviews