Mijn gezicht zonder make-up. Met de getinte dagcrème. Als we dit even terzijde houden heb ik nog wel een paar puntjes. Ik heb deze crème gekregen van mijn oma, omdat zij hem heel erg voelde zitten. Toen ik de crème op had snapte ik wel wat ze bedoelde. Ik voel de crème erg zitten en dat is niet zo fijn.

nivea getinte dagcreme review mijn gezichtskleur niet gelijk aan mijn armkleur, maar toch is het veel donkerder. De crème voelt wel wat plakkerig aan.

Want mijn huid is helemaal niet bronzy gekleurd! De crème bevat lichtreflecterende pigmenten, vitaminen en zorgt voor hydratatie. Ook bevat de crème spf vitamine 8, wat altijd goed is, maar krukas zeker niet genoeg voor een normale dag. De crème is geschikt voor elk huidtype, maar daar heb ik altijd een beetje een hard hoofd. Ik weet zeker dat héle droge huidjes of héle vette huidjes dan toch altijd tekort komen. De tube heeft een knijpfunctie. Dit is wat minder hygiënisch dan wanneer het in een pompflacon zit. Dat vind ik dus wat jammer, maar ach. Dan moeten we het tuutje (?) maar goed schoon blijven maken! Hier zie je mijn hand zonder de crème met een bolletje crème erop. Op het eerste gezicht ziet het er wel goed uit.

nivea getinte dagcreme review

Review : creamed nivea, hydraterende gekleurde dagcrème het beauty


Ik ben gek op bb creams, maar er zijn ook gewone getinte dagcrèmes op de markt. Vaak zijn deze net iets minder gepigmenteerd, tenzij je een hele goede te pakken hebt! Ik wilde wel eens zon crème vergelijken met mijn ervaring over bb creams. Ik kreeg de kans om hands de gekleurde dagcrème van nivea te testen. Ik was erg benieuwd naar het effect. De verpakking is heel plat, wat handig is om mee te nemen. Er zijn twee kleuren beschikbaar: Natural en Bronze. Ik heb de Bronze versie, terwijl ik eigenlijk beter de natural versie had moeten hebben.

Review : nivea, essentials dagcr


Het is weer tijd voor een review. Deze keer heb ik de nivea essentials dagcrème en nachtcrème getest. Ik heb beide crèmes 4 weken lang geprobeerd. Reverta face It anti-aging cream is de beste anti rimpel creme omdat het anders is dan elke andere gezichtscrème die u ooit heeft gebruikt! Vorige week schreef Serena een artikel, waarin ze heeft uitgelegd wanneer een bb cream ook daadwerkelijk een bb cream. Dat is al een discussie op zich, maar laat. Ik ben het toch niet helemaal met je eens over dat een dagcreme ook snachts gebruikt kan worden.

nivea getinte dagcreme review

Conclusie nivea essentials crème, nadat ik de nivea essentials dag- en nachtcrème 4 tadalafil weken te hebben gebruikt vind ik dat mijn huid er stralend en gezond uit ziet. Ik vind het ook echt fijn dat de dagcrème spf 15 heeft, waardoor ik de hele dag beschermd ben tegen uv-straling. De nachtcrème blijf ik ook gebruiken, maar dan smeer ik tweemaal achter elkaar mijn gezicht. Vooral mijn wangen en voorhoofd. Tot slot zitten beide crèmes in een tube, wat wel hygienisch. Wanneer je tube bijna leeg is, wordt het wel lastiger om de crème er uit te krijgen.

Maar als je wat harder in de tube knijpt, krijg je het laatste restje er ook nog uit. Al met al een goede koop! Wil je ook deze dagcrème of nachtcrème voor een droge huid aanschaffen? Klik dan op de afbeelding hieronder! Toch nog nieuwsgierig naar andere dagcrèmes of heb je een ander soort huid? In mijn top 10 beste dagcrèmes heb ik alvast een selectie voor je gemaakt. Koop hier deze dagcrème.

(Re)view by nena: bb creams!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier geen español last van heb en dus ook niet kan beoordelen of deze crème dit nakomt. Verder zou de nachtcrème trekkerigheid verminderen, dat zie je vaak bij een droge huid. Bij deze nachtcrème wordt dan ook de droogheid van de huid vermindert. Op de foto zie je goed dat de nachtcrème rijker is dan de dagcrème. Na manicure 4 weken deze nivea essentials nachtcrème te hebben gebruikt, merk ik dat mijn huid wel wordt verzorgd. Maar helaas niet voldoende. Ik vind dat de crème snel intrekt, maar ik heb het idee dat ik daarna nog een extra laagje moet aanbrengen om volledige gehydrateerd te worden. Op zich is dit niet erg, want je hoeft maar een klein beetje crème elke keer te gebruiken.

nivea getinte dagcreme review

Verschil tussen dag- en nachtcreme?

Het is echt een pluspunt dat er spf 15 in de crème is verwerkt! Gedurende de dag heb ik het idee dat de crème goed werkt creme en mijn huid hydrateert. Zoals je op de foto ziet is de dagcrème redelijk luchtig. Nivea essentials nachtcrème, links de dagcrème, rechts de nachtcrème. Van tevoren was ik wat huiverig om de nachtcrème te reviewen. Zoals ik al schreef ben ik altijd op zoek naar crèmes die mijn huid extra verzorgen. Ik vind dat ook een belangrijke eis in een nachtcrème. Als eerste is deze nivea nachtcrème gericht op het verminderen van de roodheid van je huid.

Nivea essentials dagcrème, links de dagcrème, rechts de nachtcrème. Ik calorieen ben erg blij met deze dagcrème. Ik heb een redelijk droge huid, dus ik ben altijd op zoek naar een crème die mijn huid extra hydrateert. Deze nivea essentials dagcrème doet dit perfect. Je hebt maar weinig crème nodig voor je gezicht en hij trekt snel. Wel krijg ik een glimmend hoofd er van, vooral op mijn voorhoofd. Wanneer je de dagcrème even laat intrekken, kan je wat poeder aanbrengen om het glimmen te verminderen. De dagcrème heeft een lekkere geur, die je niet heel erg sterk ruikt.

Hoge gezichts spf review : avene

Het is weer tijd voor een review. Deze keer heb ik de nivea essentials dagcrème en nachtcrème getest. De dagcrème is geschikt als je een droge of gevoelige huid hebt. De dagcrème, verrijkt met amandelolie en hydra iq, helpt jou bij: Intensieve hydratatie, bescherming tegen zonlicht door spf. Intensieve voeding van de huid, de nachtcrème is voor jou geschikt als je een gevoelige huid hebt. Ikzelf heb een droge huid, dus vind het wel jammer dat de nachtcrème niet extra verzorging geeft aan de droge huid. Totdat ik de verpakking las, waarop staat dat de crème effectief de 3 tekenen van een gevoelige huid vermindert: roodheid, trekkerigheid. Droogheid, ik heb beide crèmes 4 weken geprobeerd, nieuwsgierig naar mijn oordeel?

Nivea getinte dagcreme review
Rated 4/5 based on 926 reviews